10th PhD student and Postdoc Retreat

In November 2019 our annual Retreat for PhD students and PostDocs will take place in the Romantik Hotel Fritz am Brunnen, Schwelm. The Retreat facilitates both social and scientific interactions within the SFB829 and to provide a forum for discussion and exchange among PhD students and PostDocs working side by side on skin related projects. It is a great opportunity to see how cooperating labs and projects have developed over the last months and colleagues can see each other again. New people within the SFB can use this occasion as well to get into contact with their new scientific environment here in Cologne.

SFB 829 PhD students and Postdocs who want to participate should register until September 6, 2019.

Start:
November 20