• This event has passed.

8th Graduate Retreat

December 7, 2016 @ 9:00 am - December 8, 2016 @ 12:30 pm

The Graduate Retreat – organized by graduate students – intends to provide a forum for discussion within the SFB 829.

We are very pleased to announce that Prof. John Robert Couchman (University of Copenhagen) will give a guest lecture and will support our retreat.

The Organizers: Sushmita Ghatak, Alexandra Zuk, Manuel Metzger, Matthias Rübsam, Julia Zielinski, Sandra Iden

Start:
December 7, 2016 @ 9:00 am