Fellowship application – second deadline September 1

The Integrated Research Training Group (IRTG) of the SFB 829 “Molecular Mechanisms Regulating Skin Homeostasis” is offering fellowships for qualified and outstanding Master and Medical students at different levels.

The second deadline for applications for Medical student, MD thesis and Master student fellowships is on September 1, 2017.

For more information on how to apply, click here.

1. International Symposium “Molecular Mechanisms regulating Skin Homeostasis”