Seminars & Lectures

PhD student/ Postdoc seminars

These seminars provide the young SFB scientists with the opportunity to present their latest data and discuss the development of their projects. The goal is that students and postdocs learn to present but also critically discuss and evaluate results among their peers. One SFB PI is present to guide discussion when necessary. This forum can also be used by the students and postdocs to invite SFB seminar speakers after their lecture for discussion in a more informal setting.

Please find the upcoming PhD student/Postdoc seminars here.

2. SFB 829 Retreat 2020

January 29, 2020 - January 31, 2020