PhD/Postdoc-Retreat 2015 at Kürten with Prof. John Robert Couchman

For the 8th Retreat of the SFB 829 Integrated Research Training Group (IRTG) the PhD student and Postdoc Committee invited Prof. John Couchman who followed the invitation for 2 days to Kürten-Hungenbach. Prof. Couchman from the Biotech Research & Innovation Centre BRIC in Copenhagen and his lab are working on the extracellular biology and the regulation of cell bihaviour. During the retreat, he discussed science with the presenting students and postdocs and gave advice on their talks.

August 22 - August 23
    2. 2nd SFB 829 Connector Meeting

August 31 @ 3:00 pm - 5:30 pm
    3. International Symposium “Molecular Mechanisms regulating Skin Homeostasis”