Print media

The SFB 829 is a highly competitive international research cluster. With its topic “Molecular Mechanism Regulating Skin Homeostasis” it is of utmost interest for the broader society and the media. Please find enclosed reports and documentaries about the work of the SFB829:

“Auf das richtige Signal kommt es an”. A report about the work of Dr. Catherin Niemann, SFB 829 PI and her group (July 2013, “Uniklinik Intern”)

Report “Elektronenmikroskopie – ein wieder entdecktes Werkzeug” by Prof. W. Bloch at the Journal IMPULSE (February 2013, German Sport University)

For the complete article please follow the link: Press release

“Gleichgewicht erhalten. Der Sonderforschungsbereich zur Homöostase der Haut” mit Prof. C. Mauch, SFB 829 PI and her group (January 2013, Annual Report of the University Clinic of Cologne)

DFG bewilligt zweite Förderperiode für den Sonderforschungsbereich 829

„Molekulare Grundlagen der Regulation der Homöostase der Haut“. For more information please see the complete article in the list enclosed

For the complete press release please follow the link: Press release

Haut- und Altersforschung im SFB 829

with Prof. C. Niessen at Center TV (in German), May 2012

“Vorbilder für Wissenschaftlerinnen

Interview mit Prof. C. Niessen in the University of Cologne Newspaper (in German), October 2011 (please find at the end of this page an additional external link to the document)

For the complete article please follow the link: Press release

DFG bewilligt zweite Förderperiode für den Sonderforschungsbereich 829