SFB 829 Internal Retreat 2020 at Vaalsbroek

The SFB 829’s 2020 Internal Retreat took place at Kasteel Vaalsbroek in the Netherlands.
Aside from our esteemed students and PIs, we also had the pleasure of listening to Dr. Beate Lichtenberger, who was this year’s guest speaker. Dr. Lichtenberger is a PI at the Skin & Endothelium Research Division, in the Department of Dermatology at the Medical University of Vienna and her research focuses on distinct fibroblast lineages in skin cancer and disease.