The SFB 829 publishes in a school book

The SFB 829 was asked by the school book publisher “MIC GmbH” to write a chapter about the skin for the second edition of “MENSCH – Rundum fit!”, a school book that is addressed to 8th-grader. The chapter comprises the issues UV-radiation and the skin, skin cancer, acne and tattoos and contains basic knowledge about the skin in general and incorporates recent research results of the consortium. The book discusses broad aspects about the physiology and biology of the human body as well as balanced nutrition and tips for exercise.