PhD student / Postdoc organized events

We started a progress report seminar where the young scientists present and discuss the development of their projects amoung themselves, supervised by one SFB group leader ( Dr. Sandra Iden). In addition, lectures will be given by one of the PI´s or by invited speakers from outside. A yearly retreat is taking place in the Rhineland region with an external speaker. Last but not least, did we start to organize a yearly PhD student & Postdoc Minisymposium to enable advanced PhD students or Postdocs to present their projects to a broader audience.

Seminars will take place online.

Date Type Speaker
28.01.2021 – 16:00 h progress report